Kreta

På Kreta samarbeider vi med EUROLAND CRETE Gjennom disse har vi tilgang på en rekke forskjellige boliger, Vi kan leverer leiligheter, rekkehus og eneboliger. Man kan til og med bygge seg en flott villa på egen tomt. Vi kan levere tomter fra 7 meter til 7 km fra sjøen, og med tomtestørrelser fra 500 m2 til 4.000 m².

Vi arrangerer visningstur til Kreta når det måtte passe deg. Det er bare å ta kontakt med oss, så ordner vi med bestillingen. Hvis du skal på ferie til Kreta, og ønsker visning mens du er der nede, er det bare å gi beskjed til oss før du reiser, så skal vi ordne med at dere får den hjelpen dere trenger.

Visningsturer til Kreta varer i 3 dager og koster kun 1.990.- i egenandel. Da inkluderer vi flybilletter, hotell samt all transport på Kreta.

Bli med oss ned og se på disse, og andre boliger på Kreta. Vi kan også levere brukte boliger, samt store tomter hvor man kan være med å bestemme hvordan sin bolig skal se ut. Vi hjelper deg med å skaffe deg din drømmetomt, og å tegne din drømmebolig.

Ta kontakt for mer info!

 

ALONI GROVE VILLAS ligger flott til i Horafaki, Akrotiri. Her er det 5 stk villaer med felles basseng som ligger like i utkanten av sentrum, med spaseravstand inn til alt man trenger av butikker, restauranter, barer, apotek osv... Anlegget igger nærme flotte strender, og kun 15 minutter fra flyplassen i Chania. Husene leveres fullt møblert med alt man trenger, og de er godkjente for utleie, og leies ut som et 4 stjerners resort. Anlegget har 2 vertikaldelte villaer og 3 frittliggende villaer.

Vertikaldelte villaer koster 280.000 €
Frittliggende villaer koster fra 320.000 €
( Avgifter til staten kommer i tillegg - ca 12 % )

 

 

 THE PALMS ligger i Horafakia og inneholder 2 leiligheter og 3 bungalows. Her er det spaseravstand til alt man trenger og det er kun en liten spasertur til stranden. Flott sjøutsikt fra boligene. Anlegget har en nydelig hage med svømmebasseng. Det er store terrasser og pergola for skygge.              Boligene inneholder flott kjøkken med hvitevarer, gulv varme og aircondition samt soloppvarmet varmtvann.
Leiligheter fra 160.000 €
Bungalow   fra 189.000 €
( Avgifter til staten kommer i tillegg - ca 12 % )

  

 

 VILLA MED EGET BASSENG i Horafakia. Flott villa som ligger kun 1 km fra stranden, med kun en rusletur til butikker og restauranter. 2 soverom og 2 bad, komplett kjøkken med hvitevarer, vaskemaskin, aircondition, radiatorvarme, peis i stuen, stor solterrasse med pergola med mer. Her får man en fantastisk flott villa uten å betale for mye.

Her er det kun 15 minutter å kjøre fra Chania flyplass og Chania sentrumn ligger kun 11 km unna. Fantastisk flott hus for ferie eller fast bosetning.
Pris : Kun 245.000 €
( Avgifter til staten kommer i tillegg - ca 12 % )

 

 

 BYGG DIN EGEN VILLA.
Vi kan tilby en mengde flotte tomter på Kreta hvor du kan bygge din egen villa. Vi har tilgang på tomter i flere størrelser og priser. Her kan man velge seg en tomt i strandkanten eller en som ligger landlig til. Vi kan også tilby tomter som ligger inne i små landsbyer.
EUROLAND CRETE kan bygge en villa for dere, og de kan levere boliger i alle størrelser og alle typer design. Sitt ned sammen med arkitekten og tegn deres drømmevilla på deres drømmetomt. 

Her er det mange muligheter - ta kontakt for mer info.