Malta & Gozo

Via vårt kontor på Malta, Frank Salt Ltd, kan vi tilby et meget stort utvalg av boliger på både Malta og på Gozo. Frank Salt Ltd ble opprettet i 1969 og er i dag det største eiendomsmeglerforetaket på disse øyene. Vi kan tilby flotte leiligheter i 1. linje mot båthavn eller strand, store villaer, nye og brukte rekkehus samt ombygde villaer eller byhus, Prisene på boliger på malta og Gozo varierer fra under 100.000 € til over 4.000.000 €. Gi oss bare beskjed om hva dere ser etter så skal vi komme tilbake til dere med flere alternativer. Under her vil vi sette opp ett lite utavlg over hva vi kan tilby.

Malta har meget gode skatteregler for de som velger å bosette seg på øya, eller ønsker å etablere foretningsdrift der. Vi har kontakt med en dyktig Norsk skattejurist som bor på Malta. Han kan gjerne informere dere om disse fordelene.

Søk i hele vår bolig-database for Malta og Gozo ved å klikke HER

 

 

Portomaso St Julians

Her kan man kjøpe seg leiligheter med utsikt over marinaen Portomaso. Vi kan tilby en rekke forskjellige leiligheter i dette området  fra  268.000 € til 4.650.000 €

F. eks leilighet på 460 m2 med 4 soverom og stor terrasse.                          Prisantydning -  2.500.000 €

 

 
   

 

Tigné Point Sliema

Flotte leiligheter i 1. linje mot havet og fortet. Her er det restauranter og kjøpesenter rett utenfor døren. senter av området ligger rett utenfor, og man kan spasere til alt. 

Prisene starter her på 350.000 €

 

     

   

 

Pendergardens St Julians

Dette er et flott anlegg som ligger inne i St Julians, ikke langt fra finanssenteret. Her kan man kjøpe leiligheter med 2 eller 3 soverom, fra ca 100 m2. Her er det meget gode utleiemuligheter.

Prisene på 2 soverom starter på 198.000 € Prisene på 3 soveroms starter på 337.700€

 

 

     
 

 

Ombygd gammel Villa

Vi har et stort utvalg av eldre villaer hvorav flere av de er flere hundre år gamle. Mange av disse husene er ombygd og pusset opp slik at de i dag fremstår som fantastisk flotte og eksklusive.

Flere størrelser og prisklasser å velge i mellom. ( Søk på House of Character på boligsidene )  

 

 

   
 

 

Eldre rekkehus i sentrum av byer.

Vi kan tilby et stort utvalg av leiligheter og rekkehus som er ombygd, eller som ikke det er gjort noe med ennå, i alle prisklasser. Her kan man gjøre skikkelig gode kjøp, og gjerne pusse opp selv. Vi har også kontakt med firmaer som tar seg av alle typer av oppussing.
Boliger i alle prisklasser - fra under 100.000 €

 

 


 
 

 

Fort Chambray på Gozo

Fantastisk gammel borg på øya Gozo, hvor man i dag har bygget en rekke flotte leiligheter, mange med uforstyrret utsikt mot havet og Malta. Vi kan tilby leiligheter og rekkehus. Kort spasertur til havna på Gozo.
Leilighetsprisene starter her på 162.000 € Villaene starter på  465.874 €

 

 Her er en liste over alle de mest profilerte prosjektene - trykk HER