PORTUGAL - ALGARVE

Vi kan tilby over 1.000 boliger, i alle størrelser og prisklasser, for salg langs Algarves kyststripe. Vi har boliger for salg i alle byene langs kysten, så som i Tavira, Cabanas,Faro, Olhäo, Albufeira, Alvor, Lagoa, Pera, Portimäo, Salema, Lagos med flere.

Vi tilbyr Leiligheter, Rekkehus og Villaer, både nær kysten og litt mer landlig. Prisene på boliger i Portugal har gått ned en hel del de siste årene og nå har man muligheten til å få seg en flott bolig til meget fornuftige priser.

Vi har et stort utvalg av boliger i Portugal, se mer HER Kontoret i Algarve heter Ideal Homes.

Bilder fra Algaves flotte strender


            Under her er det noen få eksempler på boliger som vi kan tilby i Portugal. Ta kontakt for å få tilsendt mer informasjon om hva vi kan tilby.

            Flott leilighet, nærme stranden i Lagos.

            Denne leiligheten har 1 soverom og ligger kun ett par hundre meter fra Praia de Luz, en av de flotteste strendene på Algarve.             Felles hage med basseng
Kun 125.000 €

 

Luxusleiligheter ved Porto Mos, Lagos
            Fantastisk flott anlegg med 2 og 3 soveromsleiligheter, beliggende med panoramautsikt mot havet.

 

Delikat anlegg med stort basseng
Fra 365.000 €

 

Flott villa ved Vilamoura, med 3 soverom
            Flott villa som ligger rett i utkanten av Vilamoura, kun 10 minutter fra stranden. Ligger i et rolig villaområde, med flere andre hus i nærheten.
            Egen hage med basseng
Pris 345.000 €

Flotte leiligheter i Tavira, 2 og 3 soverom            

 

Her er det spaseravstand til en mengde barer, restauranter og butikker. Det er kun 5 minutter til Gran Plaza kjøpesenter
            Flott investeringsmulighet
Priser fra 180.000 €

 

Luksus villa i Albufeira
            Villa med panoramautsikt mot marinaen i Albufeira. Dette huset er bygd i 2. etasjer og har 3 soverom, 4 bad, 2 stuer med mer
            Fantastisk hage med basseng
Pris 1.850.000 €
Vårt kontor i Portugal tilbyr et stort utvalg av boliger i alle prisklasser, og vi kan finne frem til din drømmebolig, nesten uansett hva du ser etter. Ta kontakt for mer info.            

Vi arrangerer visning eller egen visningstur til Portugal hele året. Våre turer varer i fra 3 – 4 dager og koster deg kun 1.990.- nkr pr. person. Da inkluderer vi flybilletter, transport til og fra Faro flyplass, hotell med frokost samt all omvisning i Portugal. Ta kontakt for mer info om når tid vi kan arrangere en tur for dere.